REVIEWS

Maxim Kooiman, Voetballer Sparta Rotterdam O15

 

Om mijn voetbalprestaties te verbeteren kreeg ik hulp van Cedric. Hij heeft mij tips gegeven over voeding bijvoorbeeld wat ik beter wel en wat ik beter niet kan eten. In de zomervakantie ging ik ook naar de sportschool om fit te blijven. Cedric gaf mij tips voor oefeningen en welke voeding goed voor mij was. Zo ging mijn vetpercentage in zomervakantie van 12,5 naar 10%. Ik ben nu een stuk fitter!

Justin van Rossum, Voetballer Terneuzense Boys 1

Ik ben sinds kort bezig met een op maat gemaakt training- en voedingsschema voor het optimaliseren van mijn prestaties op het veld. Op het begin had ik wat moeite met veel eten, maar door persoonlijke begeleiding en de professionele adviezen van Cedric gaat dit me nu top af. Ik merk dat ik fitter, sneller dn energieker ben. De trainingen vergen veel kracht, maar door de het gespecialiseerde  voedingsschema dat hij opgesteld heeft, worden de krachten snel weer aangevuld. Ik heb in een korte periode mijn streefgewicht behaald en ben daardoor twee keer zo snel en beweeglijk. Thanks voor de motivatie en de schema’s.

Brendon Bernard, Voetballer Sparta Rotterdam O17

Om mijn voetbalprestaties te verbeteren wilde ik wat aankomen in gewicht/spiermassa. Ik woog niet zwaar en liep achter op mijn leeftijdsgenoten. Cedric heeft mij geholpen door een voedingsschema te maken. We hebben een aantal weken contact gehouden en ik heb goede tips gekregen. Via Whatsapp kon ik altijd met mijn vragen terecht. Binnen 2 maanden was ik langzaam aan 2 kilo aangekomen. Cedric vertelde me dat dit een goed tempo was om aan te komen omdat wanneer ik te snel aankwam dit misschien te veel vet zou zijn. Ondanks dat ik aan was gekomen is mijn vetpercentage hetzelfde gebleven.

 

Jomar Gomes, Keeper Jong Sparta

 

Om mijn voetbalprestaties te verbeteren en mijn vetpercentage omlaag te halen, werd mij geadviseerd om samen aan de slag te gaan met Cedric. Cedric en ik hebben samen aan tafel gezeten om te kijken voor een voedingsschema. Toen we eenmaal een voedingsschema hadden, had je veel variatie in wat je kon eten in de ochtend, lunch, tussendoor, avond en eventueel snack. Dit is ideaal voor mensen die ervan houden om veel diversiteit te hebben in hun eten. Om mezelf goed voor te bereiden op de 2e seizoenshelft, wil ik dit voedingsschema strak aanhouden, zodat ik optimaal mijn voetbalprestaties kan verbeteren.

Abdallah El Nasri, Keeper HBS A1

 

Ik wilde aleen tijdje afvallen/droog worden. En zocht een manier om me te helpen met mijn voeding. Ik kwam bij Cedric te recht door een stukje op Instagram. Ik nam een kijkje op zijn account en het leek erg vertrouwd. Ik nam toen contact met hem op. Hij vertelde hoe hij alles deed en gaf me informatie over de voeding. Hij maakte toen een persoonlijk schema voor mij. 
In de eerste maand voelde ik me heel erg fit en beter. De 2e maand zag ik al verschil  op de weegschaal. Maar aan het einde van de rit is de keuze aan jou of je het vol houdt. Mijn resultaat was van 90kg naar 83 kg in 8 weken.

 

Davey van Duijn, Fitness

 

Hij is de tijd en kennis die je mist! Doordat ik voor werk vaak voor langere tijd op verschillende plekken in het buitenland verblijf heb ik te maken met variabele ritmes, voeding en sportmiddelen. Hierdoor werd het voor mij lastig en tijdrovend om continue een effectieve fitte levensstijl te onderhouden. Cedric ondersteunt mij hierin door doelgerichte schema's op maat van mijn beschikbare sportmiddelen en tijd te maken, daarbij adviseert hij mij in mijn voeding en rust. Door mijn dagelijkse voortgangen te loggen kan Cedric zich altijd goed kan inleven in mijn situatie. Hij monitort mijn leven en adviseert mij vanuit zijn kennis. Hij helpt mij echt in het effectief onderhouden van een fitte leefstijl, zonder hem had ik nooit de effectiviteit kunnen behalen zoals ik nu beleef. Ik kan altijd bij hem terecht en leer daarbij ook nog veel hem. Hij zal mij zeker nog voor lange tijd als cliënt hebben!
 

Guido Braam, Fitness

 

Traject van 3 maanden afgerond bij Cedric Gunter Coaching. Hij creëert schema’s volledig aangepast aan jouw eisen en doelen. Hele goede communicatie. Daar onder valt bijvoorbeeld elke week een coaching call waarin je de afgelopen week bespreekt en je doelen voor de komende week. Hierdoor krijg je nog meer het gevoel dat je er niet alleen voor staat..

Tom Wattel, Fitness

 

De samenwerking met Cedric heb ik erg prettig ervaren. Hij heeft ontzettend veel verstand van het gene waar hij mee bezig is. Hierdoor kan hij een doordacht plan opstellen en hem onderbouwen wanneer je vragen hebt. Hij komt zijn afspraken en na en neemt de tijd voor je, prijs kwaliteit verhouding is boven gemiddeld.

Django Lagendijk, Fitness

 

Ik heb Cedric benaderd voor persoonlijke begeleiding in training en voeding met de nadruk om meer kracht te krijgen. Met Cedric zijn aanpak kreeg ik nieuwe tools en goede persoonlijke aandacht.
Mijn doelen werden wekelijks scherp gesteld en zo bleef de focus erin. Cedric komt met veel nieuwe ideeën, tips en tricks waar ik veel aan had.

Steven Vreeke, Fitness

 

Goede samenwerking met Cedric gehad, zeer veel kennis van opgestoken en weet waar wij het over heeft. Gaat echt voor het doel met de cliënt en probeert het beste resultaat eruit te halen!

Edo Kokje, Fitness

 

De samenwerking met Cedric was top. Ik kon altijd vragen stellen, en deze werden altijd heel snel beantwoord. Ook luistert Cedric erg goed naar op en aanmerkingen, waardoor het schema perfect aansluit op wat ik nodig heb.

Marvin Young, Voetballer Sparta Rotterdam O14

 

Ik train al een lange tijd met Cedric om mijn voetbalprestaties te verbeteren. Ik merk vooral dat ik sterker ben geworden in duels en springen. Cedric is een goede krachttrainer omdat hij veel goede tips geeft en heel goed kan uitleggen.

Lucio Hollander, Voetballer Alphense Boys O17

 

Ik heb in mijn vakantie getraind met Cedric. Ik heb nieuwe dingen geleerd en na de vakantie hebben we nog regelmatig contact gehouden. Na de vakantie ging ik met een schema van hem zelf aan de slag. Ik kan nu altijd nog terecht bij hem als ik vragen heb.