top of page
REVIEWS

Davey van Duijn, Fitness

 

Hij is de tijd en kennis die je mist! Doordat ik voor werk vaak voor langere tijd op verschillende plekken in het buitenland verblijf heb ik te maken met variabele ritmes, voeding en sportmiddelen. Hierdoor werd het voor mij lastig en tijdrovend om continue een effectieve fitte levensstijl te onderhouden. Cedric ondersteunt mij hierin door doelgerichte schema's op maat van mijn beschikbare sportmiddelen en tijd te maken, daarbij adviseert hij mij in mijn voeding en rust. Door mijn dagelijkse voortgangen te loggen kan Cedric zich altijd goed kan inleven in mijn situatie. Hij monitort mijn leven en adviseert mij vanuit zijn kennis. Hij helpt mij echt in het effectief onderhouden van een fitte leefstijl, zonder hem had ik nooit de effectiviteit kunnen behalen zoals ik nu beleef. Ik kan altijd bij hem terecht en leer daarbij ook nog veel hem. Hij zal mij zeker nog voor lange tijd als cliënt hebben!
 

Jomar Gomes, Keeper Jong Sparta

 

Om mijn voetbalprestaties te verbeteren en mijn vetpercentage omlaag te halen, werd mij geadviseerd om samen aan de slag te gaan met Cedric. Cedric en ik hebben samen aan tafel gezeten om te kijken voor een voedingsschema. Toen we eenmaal een voedingsschema hadden, had ik veel variatie in wat ik kon eten in de ochtend, lunch, tussendoor, avond en eventueel snack. Dit is ideaal voor mensen die ervan houden om veel diversiteit te hebben in hun eten. Om mezelf goed voor te bereiden op de 2e seizoenshelft, wil ik dit voedingsschema strak aanhouden, zodat ik optimaal mijn voetbalprestaties kan verbeteren.

Guido Braam, Fitness

 

Traject van 3 maanden afgerond bij Cedric Gunter Coaching. Hij creëert schema’s volledig aangepast aan jouw eisen en doelen. Hele goede communicatie. Daar onder valt bijvoorbeeld elke week een coaching call waarin je de afgelopen week bespreekt en je doelen voor de komende week. Hierdoor krijg je nog meer het gevoel dat je er niet alleen voor staat..

Edo Kokje, Fitness

 

De samenwerking met Cedric was top. Ik kon altijd vragen stellen, en deze werden altijd heel snel beantwoord. Ook luistert Cedric erg goed naar op en aanmerkingen, waardoor het schema perfect aansluit op wat ik nodig heb.

Cenaida Yalayu, 23 jaar

In oktober 2020 ben ik begonnen aan het Training, voeding & lifestyle op maat-traject bij Cedric. Reden hiervoor was dat ik merkte dat ik steeds meer out of shape raakte en mezelf niet meer kon beheersen met eten. Cedric heeft mij gedurende het traject zowel off- als online ondersteund in het in stand houden van een voedings- en bewegingspatroon dat bij mijn behoeften en doelen aansloot. Dit was voor mij erg fijn, omdat ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag. Natuurlijk ging het allemaal niet zonder slag of stoot en ga ik zeker mijn traject voortzetten, maar met Cedric als trainer voelde ik me op mijn gemak om mijn eigen moeilijkheden te bespreken. Samen stelde we de doelstellingen bij en keken we naar hoe ik bepaalde knelpunten in de toekomst anders kon aanpakken. Sinds ik ben begonnen bij Labeur, merk ik dat ik beter in mijn vel zit, zowel lichamelijk als psychisch en heb ik de motivatie terug kunnen vinden om actief bezig te zijn!

Steven Vreeke, Fitness

 

Goede samenwerking met Cedric gehad, zeer veel kennis van opgestoken en weet waar wij het over heeft. Gaat echt voor het doel met de cliënt en probeert het beste resultaat eruit te halen!

Marvin Young, Voetballer Sparta Rotterdam O14

 

Ik train al een lange tijd met Cedric om mijn voetbalprestaties te verbeteren. Ik merk vooral dat ik sterker ben geworden in duels en springen. Cedric is een goede krachttrainer omdat hij veel goede tips geeft en heel goed kan uitleggen.

Lucio Hollander, Voetballer Alphense Boys O17

 

Ik heb in mijn vakantie getraind met Cedric. Ik heb nieuwe dingen geleerd en na de vakantie hebben we nog regelmatig contact gehouden. Na de vakantie ging ik met een schema van hem zelf aan de slag. Ik kan nu altijd nog terecht bij hem als ik vragen heb.

Joshua Bijvank, 16 jaar

ik heb 2 periodes aan trainingen gehad van Cedric. Naar mijn mening was het erg fijn. Hij hielp me met van alles. Mijn eigen doel te behalen, kijken naar hoeveel en wat ik eet en het bijstellen van mijn doel als de omstandigheden veranderden. Ook had Cedric een goede oplossing bedacht toen Corona kwam. Buiten trainen, lekker en toch nog kunnen blijven trainen. Ik heb er ook veel van geleerd, bijvoorbeeld of ik nou echt wel genoeg eet of dat ik de oefening wel goed doe. Allemaal dingen die ik bijvoorbeeld niet zou hebben gedaan als ik bijvoorbeeld zelf zou gaan trainen bij de basic fit bijvoorbeeld. Ook vond ik de trainingen erg fijn. Veel diversiteit in opdracht en ze waren allemaal stuk voor stuk gericht op iets. Toen ik weer last had van een blessure werd daar ook rekening mee gehouden en werd ik ook behandeld. 

Ik raad daarom sporten bij Labeur zeker aan !

Max van Strien, 24 jaar

ik train al een tijdje maar was toe aan een persoonlijk schema gemaakt door iemand. Toen heb ik contact gezocht en heeft Cedric een plan gemaakt en een schema. Het contact was heel goed en ik kon alles inbrengen wat ik er sowieso in wilde. Toen ik het schema kreeg stonden er heel veel dingen in die ik nog niet kenden van oefeningen maar ik kreeg er altijd duidelijke uitleg bij en als ik vragen had kon ik die altijd stellen. Cedric heeft mij veel nieuwe kennis geven en een manier van trainen waar ik positief over ben. Zeker aan te raden !

Justin van Rossum, Voetballer Terneuzense Boys 1

Ik ben sinds kort bezig met een op maat gemaakt training- en voedingsschema voor het optimaliseren van mijn prestaties op het veld. Op het begin had ik wat moeite met veel eten, maar door persoonlijke begeleiding en de professionele adviezen van Cedric gaat dit me nu top af. Ik merk dat ik fitter, sneller dn energieker ben. De trainingen vergen veel kracht, maar door de het gespecialiseerde  voedingsschema dat hij opgesteld heeft, worden de krachten snel weer aangevuld. Ik heb in een korte periode mijn streefgewicht behaald en ben daardoor twee keer zo snel en beweeglijk. Thanks voor de motivatie en de schema’s.

Abdallah El Nasri, Keeper HBS A1

 

Ik wilde al een tijdje afvallen/droog worden. En zocht iemand die mij kon helpen met mijn voeding. Ik kwam bij Cedric terecht door een stukje op Instagram. Ik nam een kijkje op zijn account en het leek erg vertrouwd. Ik nam toen contact met hem op. Hij vertelde hoe hij alles deed en gaf me informatie over de voeding. Hij maakte toen een persoonlijk schema voor mij. 
In de eerste maand voelde ik me heel erg fit en beter. De 2e maand zag ik al verschil  op de weegschaal. Maar aan het einde van de rit is de keuze aan jou of je het vol houdt. Cedric heeft veel praktische tips om een gezonde leefstijl op langere termijn vol te houden. Mijn resultaat was van 90kg naar 83 kg in 8 weken.

 

Maxim Kooiman, Voetballer Sparta Rotterdam O15

 

Om mijn voetbalprestaties te verbeteren kreeg ik hulp van Cedric. Hij heeft mij tips gegeven over voeding bijvoorbeeld wat ik beter wel en wat ik beter niet kan eten. In de zomervakantie ging ik ook naar de sportschool om fit te blijven. Cedric gaf mij tips voor oefeningen en welke voeding goed voor mij was. Zo ging mijn vetpercentage in zomervakantie van 12,5 naar 10%. Ik ben nu een stuk fitter!

Tom Wattel, Fitness

 

De samenwerking met Cedric heb ik erg prettig ervaren. Hij heeft ontzettend veel verstand van het gene waar hij mee bezig is. Hierdoor kan hij een doordacht plan opstellen en hem onderbouwen wanneer je vragen hebt. Hij komt zijn afspraken en na en neemt de tijd voor je, prijs kwaliteit verhouding is boven gemiddeld.

Veronique Coen, 55 jaar

Sinds augustus 2018 train ik bij Labeur Lifestyle & Training, aanvankelijk een keer per week bij Michel naast een wekelijkse Combat les.
In het voorjaar van 2020 begint de COVID pandemie en de sportscholen moeten hun deuren sluiten. Veel meer dan af en toe in het bos trainen, gelukkig wel met de personal trainer, zit er dan niet in. In juni konden we eindelijk weer trainen met adequate apparatuur en hulpmiddelen, wel buiten en onder bepaalde voorwaarden.
Bij Labeur Lifestyle & Training zijn ze zo inventief geweest om een tent voor de deur op te zetten, zodat ze minder afhankelijk zijn van het weer. Ik hervat begin juni de trainingen met Cedric, eerst een keer per week. 
De eerste training bij Cedric buiten was niet zeer intensief. Ik was immers pittige trainingen van Michel gewend.... Een rustig begin was wel fijn omdat ik in het voorjaar niet veel had getraind. De tweede training was al iets zwaarder, maar het mocht wat intensiever wat mij betreft. En dat gebeurde ook, de intensiteit van de trainingen werd opgevoerd. Doordat de trainingen me zo goed bevallen, heb ik geleidelijk aan uitgebreid naar twee keer per week, en nu train ik zelfs drie keer per week bij Cedric. Inmiddels zijn we bijna een jaar samen aan het trainen. De trainingen zijn altijd erg gevarieerd, elk lichaamsdeel wordt wel geactiveerd, de ene keer wat meer bovenlichaam, de andere keer wat meer benenwerk, de buikspieren..... Inmiddels zijn de trainingen best uitdagend en pittig, de ene keer meer conditioneel, de andere keer meer krachttraining. 
Cedric gaat heel professioneel te werk, geeft de nodige toelichting en bewaakt zorgvuldig de kwaliteit van de uitvoering. In geval van lichamelijke beperkingen is hij erg inventief om er toch een zinvolle en leuke training van te maken. Met veel geduld en stapsgewijs weet hij ook onzekerheden weg te werken en zo toch het beoogde doel te bereiken. Ik ben bijzonder blij met zijn begeleiding, ik heb altijd een voldaan gevoel na de training. Ik waardeer ook bijzonder zijn flexibiliteit wat betreft de afspraken, zelfs een vroege training op zaterdag of zondag ochtend is voor hem niks teveel. Ondanks de aanhoudende COVID pandemie konden we op een veilige manier blijven trainen. Een goede conditie en een gezonde levenstijl zijn immers belangrijke bouwstenen voor een goede gezondheid, voldoende weerstand en psychische weerbaarheid, kortom om goed in je vel te zitten. Dank je Cedric voor al je toewijding, motivatie, begeleiding, fexibiliteit en altijd met een goede dosis humor en gezelligheid...

Ik raad daarom sporten bij Labeur zeker aan !

Thierry Ars, 29 jaar

Na een lange tijd mijn eigen schema's te maken en zelfstandig te liften vond ik het tijd worden om weer is de puntjes op de i te zetten. Want als je zelf bepaald wat je doet in de gym dan kies je uiteindelijk toch sneller voor dingen waar je bekend mee bent. Dit zorgde er ook voor dat mijn zwakke punten hetzelfde bleven en hier wou ik wat aan gaan doen. 

 

Uiteindelijk kwam ik bij Cedric terecht en het begon allemaal met een goed gesprek over wat ik precies wou. Mijn doelen waren duidelijk, ik wilde voornamelijk voor kracht trainen en wat meer functionaliteit. Dit is ook zeker gelukt, na ongeveer een jaar heb ik meer explosiviteit, uithouding vermogen en is mijn core niet meer de limiterende factor op mijn grote lifts. 

 

Cedric heeft hier een prima bijdrage aangeleverd, zijn enthousiasme voor het vak werkt aanstekelijk en hij weet altijd iets nieuws te brengen. Elke 7 weken gingen we even samenzitten om te bespreken wat er goed en minder goed ging. Hij stond altijd open voor feedback op het schema en soms werden de trainingen iets korter gemaakt of werd een oefening omgegooid. Zelfs tijdens de lastige corona tijden waarin ik met beperkte materialen thuis moest liften stond er een schema voor me klaar wat me wist uit te dagen. 

 

 Als je een beginner bent dan kan je prima terecht bij Cedric, maar ook als je al veel ervaring hebt dan kan ik het zeker aanraden om hem je te laten uitdagen en je training naar een nieuw niveau te willen.

Danique Tolhoek Ajax O18, Oranje O17 

Mijn naam is Danique Tolhoek, ik ben 16 jaar en kom uit Kapelle. Toen ik bij JVOZ O14 speelde kregen wij als team een presentatie over voeding en prestatie.
Kort daarna kwam ik onder begeleiding van Cedric Gunter van Labeur Lifestyle & Training ter bevordering van mijn sportprestaties. We zijn begonnen met het uitmeten van mijn fysiek. Uit de testen bleek dat mijn bovenbenen te sterk waren ten opzichte van mijn kuit/hamstring spieren. Hiervoor kreeg ik een aangepast krachttrainingsschema. We zijn samen 1x per week gaan trainen. Ik wilde fysiek sterker worden om een hoger niveau te bereiken. Uiteindelijk zijn we weer testen gaan doen om te kijken waar ik stond. Uit die testen bleek dat ik veel moest werken aan mijn kuiten/scheenbenen. Hiervoor hebben we specifieke oefeningen gedaan om het probleem te verbeteren en dit heeft zeker geholpen. Sinds dit seizoen speel ik bij het Ajax talententeam en ik speel ook voor het Nederlands elftal MO17. Ik train 4x per week en op zaterdag speel ik een wedstrijd. De intensiteit van de trainingen en wedstrijden is erg hoog. De trainingen van Cedric hebben mij zeer goed geholpen tot wat ik nu heb bereikt. Ik ben Cedric erg dankbaar voor zijn professionele begeleiding.

Daniel Vergeer, 25 jaar

 

Ik train nu een jaar bij Labeur lifestyle met Cedric als coach. Ik ken hem van onze studie Sportkunde en daar wist hij zich al te onderscheiden met zijn visie op trainingen. In het afgelopen jaar heeft cedric mij veel van zijn kennis bijgebracht. Bij labeur heb ik mij heel goed kunnen ontwikkelen. Samen hebben we de grote lijnen uitgezet en hierin heeft Cedric altijd de programma’s uitgeschreven. Zijn programma’s zijn altijd op maat en divers, absoluut uitdagend en er zitten altijd veel leercomponenten in.
Ook met verschillende blessures kan je bij hem terecht. Zo heb ik zelf het een en ander gehad voor ik bij labeur terecht kwam. Het afgelopen jaar hebben we hier hard aan gewerkt en zijn de meeste kwalen nu een sterk punt. Dat is misschien wel het aller grootste pluspunt van werken met Cedric, je hebt het gevoel dat je een team bent en samen ergens naartoe werkt. Dikke aanrader voor mensen die hun sport naar een hoger niveau willen tillen. 

 

Django Lagendijk, Fitness

 

Ik heb Cedric benaderd voor persoonlijke begeleiding in training en voeding met de nadruk om meer kracht te krijgen. Met Cedric zijn aanpak kreeg ik nieuwe tools en goede persoonlijke aandacht.
Mijn doelen werden wekelijks scherp gesteld en zo bleef de focus erin. Cedric komt met veel nieuwe ideeën, tips en tricks waar ik veel aan had.

Pascal Jasperse, 35 jaar

Ik ben vorig jaar gestart bij labeur en lifestyle om in eerste instantie iets fitter te worden en om een paar kilootjes af te vallen. 

Via mijn zwager heb ik labeur en lifestyle ontdekt hij was daar heel positief over dus daarom besloten om is te kijken of het wat voor mezelf was

Ik had niet echt een voorkeur voor een van de trainers en ik werd geholpen door Cedric al tijdens het eerste kennismaking gesprek werd voor mij duidelijk dat ik een juiste keuze had gemaakt. 
De kennis en professionele uitleg tijdens de intake was helder en duidelijk. En het enthousiasme van Cedric was aanstekelijk 

De eerste weging en metingen waren professioneler dan ik had verwacht. Cedric gaf mij het gevoel van een top sporter te zijn, en gaven mij nog meer motivatie om aan de slag te gaan 
Na de metingen en weging was het tijd om aan de slag te gaan

De eerste training was meteen uitdagend, leuk , en pittig. De constante uitleg van het begin tot het einde van de oefening hielp enorm om het perfect uit te voeren. En ondanks de soms pittige oefeningen was de motivatie van Cedric super om meteen alles te willen geven. Het eerste training schema was echt precies op mij en m’n doelstellingen afgestemd leuke en afwisselende oefeningen die ik zelf nooit had kunnen bedenken 

Na de eerste 7 weken was het tijd om de evt vooruitgang te meten , wederom professionele metingen. En mijn vooruitgang was super conditioneel vooruitgang paar kilo’s eraf en iets meer spiermassa. Door deze resultaten fysiek op papier te zien gaf het nog meer motivatie om door te gaan. Door de hulp en motivatie van Cedric was ik in de eerste weken verder gekomen dan ik ooit gedacht had. 


Al met al ben ik blij dat ik voor labeur en lifestyle heb gekozen. De persoonlijke begeleiding van Cedric en de anderen coaches die allemaal openstaan voor vragen en hulp bieden wanneer nodig Is fantastisch. De sportschool is mooi netjes van alle gemakken voorzien. Ook zorgen alle coaches en hun werkwijze ervoor dat het altijd rustig in de sportschool is, en doordat ze persoonlijk met je werken voelt het bijna alsof je je eigen sportschool heb. Hun creativiteit en oplossingen tijdens de COVID-19 periode is fantastisch zodat je toch kan blijven sporten en houden iedereen via de app op de hoogte 

Tot slot super sportschool en super team

Zara de Pagter, 18 jaar

Al 2 jaar sportte ik bij een reguliere sportschool, waar 1x per maand een schema voor mij gemaakt werd. Ik zag geen vooruitgang, mijn abonnement daar heb ik opgezegd, want ik was er klaar mee. Op een familiefeestje kwam dat ter sprake en mijn zwager vertelde over Labeur Lifestyle & Training hij nodigde mij uit om een keer mee te gaan op een small group training proefles. Na de proefles was ik meteen verkocht. Toen kwam lockdown één midden in mijn tussenjaar, ik kon niet meer werken, reizen en sporten en uit verveling ben ik gaan koken. Zo ontdekte ik het belang van goede voeding en de balans van eten en bewegen. Toen de buiten trainingen weer werden toegestaan, heb ik mijn nulmeting gedaan. Daar zag ik voor het eerst dat m’n vetgehalte te hoog was en m’n spiermassa te laag, ik was niet in balans. Zo raakte ik gemotiveerd om echt aan mijn doelen te werken, afvallen en fitter worden. De small group training met Cedric vond ik om te beginnen zwaar en ik was niet altijd even gemotiveerd, maar kon wel de discipline opbrengen om toch altijd te gaan, omdat het best prijzig is en ik wilde niet voor niets betalen. De lessen van Cedric waren leuk, gezellig en afwisselend. Door de professionele manier van lesgeven pushte hij mij om meer uit mezelf te halen dan ik alleen zou kunnen. Door Cedric ben ik echt van sporten gaan houden, en train ik nu 4/5x per week, omdat ik het zo leuk vind. Ik ging van een suiker verslaving naar een sport verslaving. Ben kilo’s afgevallen en voel me top fit.

Brendon Bernard, Voetballer Sparta Rotterdam O17

Om mijn voetbalprestaties te verbeteren wilde ik wat aankomen in gewicht/spiermassa. Ik woog niet zwaar en liep achter op mijn leeftijdsgenoten. Cedric heeft mij geholpen door een voedingsschema te maken. We hebben een aantal weken contact gehouden en ik heb goede tips gekregen. Via Whatsapp kon ik altijd met mijn vragen terecht. Binnen 2 maanden was ik langzaam aan 2 kilo aangekomen. Cedric vertelde me dat dit een goed tempo was om aan te komen omdat wanneer ik te snel aankwam dit misschien te veel vet zou zijn. Ondanks dat ik aan was gekomen is mijn vetpercentage hetzelfde gebleven.

 

bottom of page