top of page
VISIE

Als trainer streef ik naar een evidence based aanpak. Dit houdt in dat we samen een zo efficiënt mogelijk resultaat behalen door een constant evenwicht tussen 3 pijlers .​

pijlers.png

"Anderhalf uren trainen is zo’n 6% van je dag, maar wat doe je die overige 94%?"

 

Mijn coaching gaat verder dan alleen training. Voeding, slaap, stressmanagement en mindset zijn minstens zo belangrijk. Deze gebieden hebben invloed op elkaar en worden daarom op elkaar afgestemd. Per persoon bepaal ik in overleg wat de beste aanpak is. Ik ben er van overtuigd dat integraal maatwerk nodig is voor een optimaal resultaat.

Hoe werken we?

Een belangrijk onderdeel binnen mijn werkwijze is testen en meten. Om objectief de voortgang te monitoren verzamelen we gegevens over onder andere jouw slaap, training of voeding. Op basis van deze analyses zet ik specifiek voor jou een efficiënt plan uit en passen we dat gedurende het proces, waar nodig aan.

"Voor de meeste voetballers geldt: alleen talent is niet genoeg."

Voetbal

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen: voetballers die het ver schoppen zonder daar veel moeite voor te doen. Toch geldt voor het merendeel: alleen talent is niet genoeg. Naast veel uren voetballen, is voeding en je leefstijl ontzettend belangrijk om beter te worden. Ik durf niet te zeggen dat je zonder krachttraining en goede voeding geen profvoetballer kunt worden. Wat ik wel weet is dat je er een betere voetballer van wordt, en daarmee je kans om prof te worden vergroot. Ook voor voetballers die geen ambitie hebben om prof te worden zorgt het inzetten op leefstijl voor betere sportprestaties, minder kans op blessures, een betere gezondheid en algemene fitheid.

 

Waar zijn de Zeeuwse voetballers!?

Vanuit mijn betrokkenheid bij Sparta, breng ik één dag in de week, vier in Zeeland voetballende jeugdspelers naar hun training bij Sparta Rotterdam. Waarom zijn dit er maar vier? Loopt het Zeeuwse voetbal achter? Of spelen er gewoon weinig Zeeuwse jeugdvoetballers bij Sparta? Wat het antwoord ook is, mijn streven is om het Zeeuwse voetbal naar een hoger niveau te brengen. Door middel van personal training en voedingsbegeleiding wil ik bijdragen aan het aantal spelers dat de top van Nederland bereikt.

bottom of page